Close

Vanaf januari 2014 is de samenwerking gestart Bitrank en Denktanker Media. Met als voornaamste reden onze klanten te voorzien van een tool om online te scoren. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat een hoge ranking in Google niet vanzelf tot stand komt. Na een tip van Angelique van Es-Vermeulen van Rosmalen Gerechtsdeurwaarders te Breda zijn wij in gesprek gegaan met Bitrank.

Website optimaliseren met Bitrank
Door de eenvoud en kracht is Bitrank uitermate geschikt om op een “natuurlijke” manier een website te voorzien van alle richtlijnen welke Google opstelt. En dit zijn er nogal wat. Het venijnige aan Google is dat de richtlijnen ,die zijn opgesteld om een website te optimaliseren, iedere maand worden aangepast. Het blijft dus van groot belang om het technische onderhoud uit te laten voeren voor een goede en blijvend hoge ranking in Google. Met Bitrank wordt dit inzichtelijk gemaakt voor u. De voordelen van Bitrank op een rijtje:
• Inzicht in online prestatie
• Alle online activiteiten optimaliseren
• Altijd up-to-date
• Controle over zoekmachine optimalisatie
• Onderhoud ondersteunt door Denktanker Media
• Maandelijks overzicht Bitrank score op Google

Om transparanter te werken is het voor u mogelijk om alle werkzaamheden live te volgen. Zo weet u waar wij aan bezig zijn en hoe lang de aanpassing duurt. Met als resultaat dat u kunt zien of de aanpassing goed is geïntegreerd in de website. Dit alles leidt tot een sterke website die geoptimaliseerd is voor Google.

Leave a reply

Go top